Regulament de ordine interioara

Stimați oaspeți,

În calitate de agenție ne dorim să aveţi o şedere plăcută în locația noastră, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră. Regulamentul de ordine interioară și normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele funcționării locației în condiții civilizate și conform normelor legale. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în locație. El se aplică tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în locație şi trebuie să i se conformeze. Pentru a ne putea îndeplini responsabilitățile astfel încât dumneavoastră să reveniți la noi cu plăcere, vă rugăm să respectați următoarele reguli de ordine interioară:

 1. La sosire aveți obligația să aveți asupra dumneavoastră un act de identitate.
 2. Din momentul preluării cheii, turistul răspunde pentru locația rezervată.
 3. Achitarea costurilor aferente închirierii se va face în momentul cazării.
 4. În ziua plecării aveți obligația să eliberați locația până la ora 11:00.

*neeliberarea locației pana la ora 11:00 atrage după sine plata integrală pentru încă o noapte de cazare, însă fără posibilitatea de a rămâne în locație.

 1. Vă rugăm să nu deranjați liniștea locatarilor și să respectați programul comun de odihnă între orele 22:00 – 08:00.
 2. În cazul în care observați orice fel de defecțiune după preluarea locației, vă rugăm să anunțați la recepție pentru ca problema să poată fi remediată în cel mai scurt timp posibil.
 3. Aveți obligația să mențineți curățenia în locație și la sfârșitul sejurului să duceți gunoiul la cel mai apropiat container situat în raza locației.
 4. La plecare, locația trebuie predată în aceleași condiții în care a fost preluată: curată, ordonată și nedeteriorată.
 5. Este interzisă introducerea în locație de armament, arme albe sau substanțe halucinogene. Conform legislației romîne consumul sau comercializarea de substanțe halucinogene sau psihotrope este interzis și se pedepsește prin lege.
 6. Fumatul în locație este strict interzis.
 7. Când eliberați locația, vă rugăm să vă asigurați că luminile sunt stinse și aparatele electrocasnice scoase din priză.

CHECK – IN: de la ora 14:00 pâna la ora 23:00 CHECK – OUT: până la ora 11:00   Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur cât mai plăcut!

Echipa

ZeBraşov

0722 396 035

Parteneri