Despre Noi

   

ZeBrasov 

            Este un concept turistic nou care ofera servicii hoteliere de calitate superioara pentru toate tipurile de buget si se bazeaza pe experienta pe care dumneavoastra o veti avea pe parcursul sejurului petrecut la noi.

Oferim clientilor nostri diferite structuri de cazare situate in diferite zone cheie ale orasului Brasov, cum ar fi: centrul isoric, centrul business, zone rezidentiale si zone de interes, fiind astfel usor accesibile si adaptate pentru o gama larga de tipuri de turism.

In structurile noastre de cazare veti întalni servicii de calitate superioara oferite de catre o echipa de profesionisti.

ZeBrasov are in gestiune Pensiunea BonSejour, Hostel Promenade, Pensiunea La Nuc, Pub Poirot si peste 40 de apartamente si studio-uri.

Dispunem de receptie incepand cu orele 08:30 pana la orele 23:00.

Tarifele noastre de cazare sunt adaptate si stabilite in functie de interesul celor care ne sunt oaspeti.

Echipa ZeBrasov este una tanara, meticuloasa, atenta, discreta, amabila si instruita in spiritul servirii ireprosabile a clientilor.

Avem placerea de a fi la dispozitia dumneavoastra si avem ca scop indeplinirea tuturor conditiilor necesare, astfel încat sa aveti un sejur cat mai placut si mai ales, sa reveniti cu placere la noi ori de cate ori doriti.

In toti acesti ani am invatat ca turismul reprezinta mult mai mult decat o simpla forma de comert si de aceea stim cat de importante sunt clipele dumneavoastra. Datorita acestui lucru, vom face ca sejururile dumneavoastra petrecute la noi sa fie unele din cele mai placute.

 

Parteneri